Adobe Draw tening

Min første tegning med Adobe Draw iPad-app

Vektor-tegning af dreng. Tegninget i Adobe Draw app. Af: Jørn Bo Brøndum
Vektor-tegning af dreng. Tegninget i Adobe Draw app. Af: Jørn Bo Brøndum

Jeg er stor fan af Adobe Creative Cloud, det er ingen hemmelighed. Programmerne er mine primære værktøjer hver dag på arbejdet, men jeg tager dem også med ind i min fritid. Hvis du har et Creative Cloud abonnement, så kan du udover dine valgte desktop programmer også benytte dig af en række lækre apps til IOS.

Jeg er kun lige begyndt at implementere dem ind i min hverdag, og må sige at det giver en masse nye og sjove muligheder. Du kan læse mere om de 12 apps her.

En stylus tak!

Tegningen herover er lavet med en alminde touch-pen, som du kan købe alle vegne til få penge. Du kan sagtens bruge dine fingre, men det kan være svært at se for håndene, hvad man laver. Skal man have mere præcision i sine streger, så skal der en dedikeret stylus-pen til. Adobe har lavet sin egen Adobe Ink, som i skrivende stund ikke sælges i Danmark endnu. Men deres apps understøtter også stylus-penne fra producenten Adonit. Her er det Jot Touch med Pixelpoint, du skal gå efter. Ud fra min erfaring ind til videre, skal der en af disse stylus-penne til, hvis du vil have ordentlig kontrol over dine tegninger. Med en bedre stylus for du trykfølsom stregtykkelse helt ned til ca. 3 mm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.